INTER BIKE - Čezmejne intermodalne kolesarske povezave

Home / News / KoloBus Koper-Gradež znova ta konec tedna

KoloBus Koper-Gradež znova ta konec tedna

Po poletnem premoru bo to soboto, 24. avgusta, znova začel voziti KoloBus med Koprom in Gradežem. Brezplačna avtobusna linija s prikolico za prevoz koles bo vozila ob koncih tedna do 13. oktobra.

Avtobus bo ob sobotah zjutraj odpeljal z gradeške avtobusne postaje ob 9h in se po postankih v Tržiču in Trstu pripeljal v Koper. Z glavne koprske avtobusne postaje se bo odpeljal nazaj proti Gradežu ob 17.30. Ob nedeljah bo ob 8.30 štartal z glavne koprske avtobusne postaje, iz Gradeža pa se bo vrnil popoldne. Odhod z avtobusne postaje v Gradežu bo ob 17.30. Priporočljive so rezervacije po telefonu: +386 40 470 644 ali po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Storitev poteka v okviru projekta Inter Bike II Programa sodelovanja Interreg V-A Italija-Slovenija 2014-2020 in je sofinancirana iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Urnik Koper-Gradež

 

Do 22. septembra pa se s podobno brezplačno krožno avtobusno linijo lahko peljete vsak konec tedna iz Kopra tudi na Kras. Urnik si lahko ogledate na letaku. Storitev poteka v okviru projekta Medcycletour programa Interreg Mediteran, sofinanciranega iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Urnik Koper-Kras

 

 

 

 

 

 

Projekt  INTERBIKE je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.
Progetto INTERBIKE finanziato nell'ambito del Programma per la Cooperazione Transfrontaliera Italia-Slovenia 2007-2013, dal Fondo europeo di sviluppo regionale e dai fondi nazionali.
Project  INTERBIKE cofinanced by the Cross-border Cooperation Programme Italy-Slovenia 2007-2013, by the European Regional Development Fund and national funds.

[SLO] Spletna stran je sofinancirana v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev. Za vsebino spletne strani je odgovoren izključno avtor.
[ITA] l presente sito web è stato finanziato nell'ambito del Programma per la Cooperazione Transfrontaliera Italia-Slovenia 2007-2013, dal Fondo europeo di sviluppo regionale e dai fondi nazionali. Del contenuto del presente sito web è responsabile esclusivamente l’autore.
[EN] The website is co-financed within the context of the Cross-border Co-operation Slovenia-Italy 2007-2013 Programme from the European Regional Development Fund and national resources. The author is exclusively responsible for the content of the website.